Een aanbouw kan een prima manier zijn om op een redelijk eenvoudige wijze het woonoppervlak te vergroten. Door goed alle voor- en nadelen tegen elkaar weg te strepen komt u al gauw tot de conclusie dat de aanbouw waar u al zo lang van droomt eigenlijk goedkoper is dan u denkt. U behaalt zelfs nog meer voordelen dan alleen een grotere woonkamer.

De voordelen van een aanbouw voor uw woning

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een aanbouw is vaak het vergroten van het woonoppervlak. In het verlengde daarvan zorgt u met een aanbouw ook voor een verhoging van de waarde van de woning, bovendien geeft een goed uitgevoerde aanbouw meer sfeer aan de woning. Genoeg reden dus om dit te overwegen.

Een degelijke aanbouw is vaak goedkoper dan u denkt

Terwijl veel mensen denken dat een aanbouw een vrij forse investering is, blijkt dit juist mee te vallen. Door de aanbouwkosten te laten berekenen door De Aanbouwexpert krijgt u al snel een realistisch beeld van het budget wat u nodig heeft. Elke aanbouw is namelijk uniek en is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Zo kunt u kiezen voor een klassieke, standaard aanbouw of een meer eigentijdse vormgeving. Ook de realisatie van een dakterras behoort tot de mogelijkheden. Zo kost een modern vormgegeven aanbouw (model Obliquo) u slechts 20.411 euro.

Uw wensen zijn bepalend

Naast de vormgeving kunnen tal van wensen gerealiseerd worden. Zo kan het een goed idee zijn om de aanbouw uit te laten met een lichtkoepel. Op die manier heeft u de garantie van voldoende lichtinval. U bespaart daarmee een flink bedrag op de energierekening, bovendien werkt een lichtkoepel in alle gevallen sfeer verhogend. Om met betrekking tot de toegang van de aanbouw zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een standaard oplossing met twee vouwdeuren, een schuifdeur of openslaande deuren. Ook een keukendeur met een dubbele klapdeur is een mogelijkheid.

Ontelbare mogelijkheden om te besparen op uw nieuwe aanbouw

Uit het bovenstaande blijkt dat uw wensen bepalen welk budget u nodig heeft om de gedroomde aanbouw te realiseren. Dat betekent ook dat u op een simpele manier een flink bedrag kunt besparen zonder dat u hoeft in te leveren wat betreft de kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor gewoon standaard glas in plaats van HR++ glas. Wilt u weten wat in uw situatie mogelijk is waarbij rekening wordt gehouden met het beschikbare budget, vraag dan vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.