Het gemak bieden om met creditcards op uw website te kopen?

Als u een website bezit of beheert in samenwerking met uw bedrijf, kunt u overwegen een Visa-logo of zelfs Visa / Master Card-logo’s op uw website te plaatsen. Bezoekers die op de site surfen, zullen meer geneigd zijn om te blijven hangen en te winkelen wanneer ze weten dat u het gemak van het kopen op creditcards aanbiedt.

Als u de logo’s van Visa of Master Card op uw site wilt weergeven, moet u een verkopersaccount aanvragen. Dit is een speciaal account dat is opgezet door een financiële geldverstrekker waarmee u creditbetalingen via creditcards en betaalpassen in uw verkooppunt kunt accepteren. Voor website-eigenaren is dit een geweldige manier om klanten ertoe te brengen nu te kopen en direct te betalen om het risico van verlies van een verkoop of te late betaling te voorkomen. Terwijl sommige website-exploitanten klanten eenvoudig een gratis telefoonnummer laten bellen om geautomatiseerde aankopen te doen, kiezen steeds meer leveranciers ervoor om een ​​verkopersaccount te openen om online klanten te helpen verkopen.

Het is gemakkelijk om een ​​verkopersaccount aan te vragen, zodat u logo’s voor visa en creditcards op uw website kunt gebruiken. Werk eenvoudigweg met Merchant-Account-Quotes.com, zodat zij mogelijk de beste merchant account-provider voor u vinden. Velen zijn verkopers die wachten om uw aanvraag te accepteren en goed te keuren. Na goedkeuring kunt u beginnen met het promoten van het feit dat u nu kredietbetalingen accepteert door een prominente advertentie te plaatsen voor een Visa-logo of een combinatie van Visa- en MasterCard-logo’s. Klanten zijn geconditioneerd voor deze uniforme weergave en zij zullen ernaar uitkijken wanneer zij uw site bezoeken.

Maak het bezoekers gemakkelijk om de logo’s van Visa en Master Card te vinden. Plaats ze op een prominente plaats op uw website. Afhankelijk van de lay-out van uw site kan dit gebied voor creditcardlogo’s zich in de buurt van de navigatiebalk aan de boven- of zijkant bevinden. Of u kunt de logo’s onderaan de pagina plaatsen als de pagina niet erg lang is en als u er redelijk zeker van bent dat klanten tot het einde zullen lezen en dus de logo’s van Visa en Master Card zullen vinden.

Een andere manier om deze service te promoten, is deze in een doos ergens aan de zijkant van de startpagina of op elke pagina van de site te plaatsen. Het moet niet te groot zijn, alsof een visa- of hoofdkaartlogo het belangrijkste detail van de pagina was. Maar het mag ook niet te klein zijn, waar veel gehaaste klanten het gemakkelijk zouden kunnen overzien. Wanneer u het kopieert naar uw website, controleert u voordat u het live maakt om ervoor te zorgen dat het grafische beeld helder en goed gedefinieerd is. Een slordig creditcardlogo kan een totale afknapper zijn voor klanten op zoek naar professionele leveranciers.

Het toevoegen van Visa- en Master Card-logo’s aan de website van uw bedrijf markeert u als iemand die geeft om de behoeften van de klant en technologisch competent is. Ontdek hoe u deze creditcardlogo’s kunt toevoegen om uw bedrijf beter in staat te stellen e-commerce uit te voeren en tegelijkertijd rekening te houden met de hedendaagse betaaltrends. Uw klanten zullen de hoffelijkheid van opties voor kredietbetaling waarderen en kunnen hun dankbaarheid tonen door herhaalde zaken of positieve mond-tot-mond verwijzingen.